Aliff Aziz & Adira - Keajaiban Cinta Yezz!'s Modelling Casting 2012 Zac Efron - Antara Cinta dan Kerjaya Man – Sebuah Animasi Satira Manusia dan Alam Sekitar Yakinkah You All Si Dia Masih Single? Ceritera
  • Zac Efron - Antara Cinta dan Kerjaya

    Kalau you all kenang balik zaman-zaman you all sekolah rendah dulu, antara filem-filem yang masih kekal dalam ingatan you all mesti High School Musical. Betul tak? Mesti time tu...

  • Yezz! @ Karnival Karangkraf 2013!

    Karnival Karangkraf kembali lagi tahun ini. Kali nie lebih meriah dan lebih banyak aktiviti serta hadiah!

  • Taylor Swift dan Tip Putus Cinta

    Siapa yang tak kenal dengan selebriti jelita yang baru muncul dengan album album keempat berjudul ‘Red’ nie, betul tak? Dia mungkin cemerlang dalam industri muzik, tapi kurang bernasib baik...

  • Menjadi Pasangan Yang Bijak

    Punya pasangan yang menyayangi tu memang indah. Lebih-lebih lagi kalau dapat yang satu sekolah atau satu kelas. Hari-hari boleh jumpa, kan? Tapi bila dah ada tu, janganlah pula sampai...

  • Yakinkah You All Si Dia Masih Single?

    Bagi you all, si dia memang seorang boyz yang segak, bergaya, anak orang berada dan ramai kengkawan. Tapi, semua tu tak ada gunanya kalau...

  • Cinta Platonik

    Cinta platonik? Apa tu? Tak pernah dengar pun? Mungkin itulah yang bermain di fikiran you all, kan? Jangan risau, Yezz! tak akan biarkan you all semua tertanya-tanya. Jom kita kupas...

  • Seronok Ke Jadi Boyz?

    Bagi gurlz, mesti jealous bila tengok boyz nie senang je nak berpakaian. Nak menunggang motor ke mana-mana pun senang. Apatah lagi tak perlu rasa sakit bila...

  • 16 Perkara Gurlz Perlu Tahu Tentang Boyz

    Sebelum you all menuduh bukan-bukan dan berfikiran skeptik bahawa ‘semua boyz sama je,’ jom baca dulu perkara-perkara yang...

  • Bila Si Dia Gila Bayang!

    Boyz nie bila mahukan sesuatu, pasti usahanya akan jadi berlipat kali ganda. Begitu jugalah dalam bercinta. Kadangkala they all tak perasan pun dah over excited dan melakukan perkara-perkara tidak sepatutnya.

  • Katakan Tidak Pada Perut Buncit

    Pelbagai cara telah dilakukan namun belum menunjukkan hasil. You all malu untuk mengenakan pakaian yang agak ketat kerana bentuk perut akan...

  • Mata Pun Tahu Penat!

    Terlalu lama menatap komputer atau pun skrin telefon boleh menyebabkan mata menjadi penat! Situasi ini disebabkan...

  • Cuci Bra Dengan Betul!

    Bagi gurlz, mengenakan bra yang selesa dipakai adalah syarat mutlak agar dapat tampil lebih yakin. Namun, sayangnya sebahagian besar gurlz tidak tahu cara yang

<>
31 Mac 2013
Kempen Show Yezz! Your Talent
Masa : 11.00 pagi hingga 02.00 tengahari
Tempat:Lost World of Tambun
Artis: Asmidar dan kumpulan VIP

Personaliti bagaimana yang you all inginkan pada seorang boyz?

Lihat Keputusan